Gezonde Vraag
Image default
Zintuigen

Parametric Pixels

Hyundai heeft het gestroomlijnde en tijdloze ontwerp onthuld van de gloednieuwe IONIQ 6, het tweede model van Hyundai’s line-up-merk IONIQ dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. De IONIQ 6, die het predicaat Electrified Streamliner krijgt, is zeer aerodynamisch vormgegeven om een zo groot mogelijk rijbereik te realiseren.

Ook de kenmerkende IONIQ Parametric Pixels – ruim 700 stuks – zien we terug in de IONIQ 6, onder meer in de koplampen, achterlichten, achterbumpers, sensoren aan de voorzijde, luchtroosters en in de middenconsole. Daarnaast valt de IONIQ 6 op door het remlicht in de achtervleugel dat opvallend oplicht wanneer het rempedaal wordt ingetrapt. Om het unieke karakter van de IONIQ 6 nog meer te benadrukken, is zowel op de voor- als de achterzijde van de auto het vernieuwde Hyundai ‘H’-logo aangebracht.

Het coconvormig interieur van de IONIQ 6 is een comfortabele, praktische en persoonlijke plek om in te verblijven. Boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen voor een duurzame mobiliteitservaring en levensstijl.

Aziatische auto’s

Het begon met de Japanners, toen de Zuid-Koreanen en nu de Chinezen: Europa is een interesante afzetmarkt voor automerken uit het Verre Oosten. Sommigen willen nooit meer wat anders, anderen moeten niet denken aan Aiatische auto’s, die nooit de Europese standaarden zouden halen.  

Private Lease

De nieuwste auto’s Aziatische worden ook steeds populairder in de private lease. Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

Populaire Aziatische merken om te leasen

De Aziatische merken hebben een goede positie verworven in Private Lease. Met name KIA, Toyota en Toyota staan hoog in de lijstjes. Maar ook een nieuwkomer op de elektrische markt als MG heeft snel een positie verworven.

Betrouwbare merken

Sinds het midden van de vorige eeuw begon Azië de achterstand in te lopen op Europa en de Verenigde Staten op het gebied van autoproductie. De meest ontwikkelde auto-industrie in Zuidoost-Aziatische landen, waaronder China, Japan en Zuid-Korea. 

Elk voert data-analist J.D. Power een groot betrouwbaarheidsonderzoek uit. Het Amerikaanse bedrijf onderzoekt het aantal problemen per 100 auto’s. Dit jaar stond Lexus op plek 1, Kia op 2, Toyota op 3 en Hyundai op 4. 

Veiligheid

Aziatische wagens worden aan dezelfde veiligheidstesten onderworpen als Europese en moeten hier aan voldoen om op ons continent verkocht te mogen worden. In die testen scoren zij trouwens vaak hoge punten.