Gezonde Vraag
Image default
Zintuigen

ID. Software 3.0 staat voor een belangrijke upgrade

Met softwareversie 3.0 kunnen rijders van ID.-modellen vanaf nu gebruik maken van nieuwe functies. Het resultaat: nog meer gebruiksgemak en kortere oplaadtijden. Door gebruik te maken van data van andere auto’s zet Volkswagen ook de volgende stap op weg naar autonoom rijden.

De ID. Software 3.0 staat voor een belangrijke upgrade van de ID.-modellen. Zo wordt de vernieuwde Travel Assist sterk verbeterd door het gebruik van data, die anoniem door andere Volkswagens wordt verzameld. De nieuwe Travel Assist kan bijvoorbeeld wanneer er anonieme gegevens van andere Volkswagens beschikbaar zijn ook ondersteuning bieden op wegen zonder centrale rijstrookmarkering. Het voertuig lijnt zich dan uit met gedetecteerde rijstrookgrenzen om in het midden van de rijbaan te blijven. Doordat de predictive cruise control inbegrepen is, houdt de ID. zich aan geldende snelheidslimieten en past hij de snelheid automatisch aan bij het naderen van bochten en rotondes. 

Andere VW Toppers

T-Roc

De Volkswagen T-Roc is een compacte cross-over SUV. De T-Roc heeft ongeveer dezelfde techniek als de Volkswagen Golf. Hij ziet er stoer uit, heeft een fijne hoge instap en een ruime bagageruimte. 

Sinds de introductie van de T-Roc in 2017 is ook Volkswagen T Roc Private Lease aan een opmars bezig. Via private lease worden alle randzaken als schade en onderhoud door de leasemaatschappij geregeld.  

Golf

De Volkswagen Golf is de meest populaire Volkswagen ooit. En dat is niet zo gek. Zijn sportieve uitstraling, comfortabele interieur en typische Volkswagen betrouwbaarheid maken deze auto een geliefde wagen. De meest verkochte auto ooit is nu ook leverbaar via Volkswagen Golf Private Lease.

Tiguan

De Volkswagen Tiguan is de uiterst populaire SUV van Volkswagen. Geïntroduceerd als conceptcar in 2006 op de Los Angelos Auto Show. De nieuwe Tiguan is helemaal klaar voor de toekomst. Hij is alles wat je van een SUV verwacht, maar dan met net dat beetje extra Ook de draadloze verbinding van App-Connect Wireless voor Apple CarPlay en Android Auto is nu beschikbaar voor de VW Tiguan. En via Volkswagen Tiguan Private Lease extra aantrekkelijk. 

UP

De Volkswagen Up is bijzonder compacte hatchback, die in 2011 werd geïntroduceerd en sindsdien een behoorlijk succes is geworden. De Volkswagen Up is het kleinste model van de Volkswagen. Een van de ruimste, veiligste en leukste auto’s in zijn klasse. Een stadsauto in hart en nieren. Volkswagen UP Private Lease is de voordeliugste manier om een VW te leasen. 

Revolutie

Ferdinand Porsche werd in 1875 geboren en belandde rond de eeuwwisseling in de wereld van automobielconstructeurs. Nadat hij in dienst van verschillende  autoproducenten had gewerkt, opende hij in 1931 samen met enkele naaste medewerkers en zijn zoon Ferri een eigen constructiebureau in Stuttgart. 

In 1934 besloot het verkeersministerie om Porsche opdracht te geven voor het ontwikkelen van een Volkswagen met als voorwaarde dat de auto niet meer zou mogen kosten als duizend mark. 

Op 26 mei 1938 startte men met de bouw van de Volkswagen-fabriek en bijbehorende stad Wolfsburg, vlak bij het dorp Hesslingen. Aan het eind van de oorlog is de fabriek voor meer dan 70% verwoest.

Op 1 januari 1948 trad Heinrich Nordhoff in functie als algeheel leider van de VW-fabriek. Hij reorganiseerde de productie. Nordhoff bracht binnen het half jaar de productie van 900 naar 1.800 auto’s per maand. In 1948 werden 19.244 auto’s afgeleverd en in 1949 46.000.

Private Lease

Volkswagen modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Volkswagen Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Elektrische Auto

Elektrisch rijden voor consumenten wordt steeds interessanter. Niet alleen is het aanbod gegroeid, het aantal oplaadpunten is groot en elektrisch rijden wordt bijvoorbeeld door de overheid ook aantrekkelijk gemaakt.

Een elektrische auto rijden wordt nu ook aantrekkelijker gemaakt voor consument. De overheid heeft subsidie vrijgemaakt om je als consument bij het aanschaffen van zo’n elektrische auto financieel te helpen.

Deze subsidie is zowel beschikbaar voor een Private Lease Elektrische Auto als voor het kopen van een elektrische auto.