Gezonde Vraag
Image default
Geestelijke gezondheid

Zo word je helemaal zen in een druk huis

Gillende en spelende kinderen. Jankende katten of blaffende honden. Baby’s die niet stoppen met huilen. Buren die tot in de vroege uurtjes blijven klussen. Zomaar een greep uit de dingen die je in je directe omgeving lichtelijk tot waanzin kunnen drijven. Wil je dit niet? Investeer dan in iets waardoor je thuis helemaal zen kunt worden.

Jouw eigen zenplek in huis

Ben je al bekend met Esmono Sound? Dit is een specialist in geluidsstudio’s op maat die in huis geplaatst kunnen worden. Hoewel het misschien een grote aanschaf lijkt, vallen de kosten in werkelijkheid heel erg mee. En het is absoluut een goede investering om thuis tot rust te komen. Het filtert namelijk geluid van buitenaf. Dus als je lekker comfortabel in je geluidsstudio zit, kom je helemaal tot rust.

Customize jouw geluidsstudio voor een perfecte match met jouw interieur

Wil je jouw geluidsstudio helemaal customizen? Dan kun je de buiten- en binnenkant van een geluidsstudio helemaal naar wens aanpassen. Je hebt bij Esmono Sound keuze uit een BASIC geluidsstudio, een PRO geluidsstudio en een EXCELLENT geluidsstudio. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een occasion. Deze zijn iets gunstiger geprijsd, maar in kwaliteit zeker zo goed.

Voeg rustgevende elementen toe voor een ultieme wellnesservaring

Je hoeft er natuurlijk geen thuisspa van te maken, maar er zijn wel een aantal dingen die je kunt toevoegen om helemaal relaxed te kunnen ontspannen in jouw geluidscabine. Denk bijvoorbeeld aan echte planten voor verse zuurstof, een speaker om rustgevende muziek op af te spelen en een paar kleurrijke kussens en decoratieve items om je ruimte gezellig aan te kleden. En tadaa, klaar is jouw hoogstpersoonlijke zen-geluidscabine. Enjoy!

https://esmono.nl/